Gyorsan HITEL

Banki hitelek gyorsan, egyszerűen

info: Írjon nekünk!
Telefon: +36 70 605 8792

Hitelkalkulátor

Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


A hitelügyintézés folyamata

Hitelek kényelmesen, Hitelek gyorsan, Hitelek biztonságosan!

Kíváncsi, hogyan dolgozunk Önért? Ismerje meg a hitelügyintézés folyamatát!

A hitelügyintézés első lépése az, hogy Ön, a banki hitelkalkulátor használata után elküldi hiteligényét, pontosabban visszahívás kérését.

A hitelügyintézés lépései


Miután kollégánk visszahívta Önt, telefonon pontosítják a felvenni kívánt banki hitel paramétereit, az esetleg kiváltandó hitel (hitelkiváltás esetén) jelnlegi kondícióit, illetve a hitelképességének megállapításához szükséges adatokat.

 

 

A hitelkalkuláció elkészítéséhez szükséges információk alapján szakértő hitelügyintézőnk versenyezteti Önnek a banki hitel ajánlatokat, kiválasztva Önnek azt a három-négy hitelajánlatot, amelyek legközelebb állnak az Ön elképzelésihez.

 

 

Ezután Ön dönt, hogy melyik hitelkonstrukciót szeretné. A hitel nem játék! Kövesse munkatársunk útmutatásait és döntsön felelősen! Ehhez garantáltan megkapja a megfelelő tájékoztatást!

 

 

Ha kiválasztotta a hitelt, kollégám részletesen tájékoztatja Önt a szükséges dokumentumok köréről, a várható hitel plussz költségeiről, határidőkről. Eztán megkötjük a megbízási szerződést, kitöltik a szükséges hiteligénylő nyomtatványokat, beszerzik a még szükséges hitel dokumentációt.

 

A banki hitelügyintézés folyamata elindul, melynek során kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt az eseményekről és a bank meghozza a pozitív döntést is!

 

 

Fontos! Az Ön döntése, egészen a banki szerződés aláírásáig semmilyen kötelezettséggel nem jár!

 

Bízza ránk hitelének ügyintézését és biztosan nem fog csalódni. Hitelben hitelesek vagyunk!

 

Copyright 2006-2010 Dimax Consulting Kft. - Minden jog fenntartva.